Bolnav de cancer, cu fiica nou-născută în braţe, înainte de a muri

Un tată din Marea Britanie, bolnav de cancer la creier în fază terminală, cu doar trei ore înainte de a muri, a reușit să-și țină în brațe copilul nou-născut.

Cu puțin timp înainte de a se stinge din viață, Brett Kinloch a putut să-i ofere bebelușului său o primă și ultimă îmbrațișare. Iar soția sa, care născuse la peste 30 de kilometri distanță, a făcut tot posibilul pentru a ajunge cu micuța Ariya la spitalul în care bărbatul era internat.

Nu am avut nicio îndoială, știam că o așteptă. Voiam doar să ajung la el – era exclus să nu reușim să ajungem“, a povestit femeia.

Am pus-o pe fetiță în brațele lui, iar el i-a mângâiat părul. Am reușit să fac și câteva poze“, a mărturisit Nicola Kinloch.

Deși sfâșiată de faptul că nu au reușit să facă o fotografie împreună – și cu celelalte două fiice, Freya și Ella – tânăra mamă este mulțumită că fetele vor avea amintiri cu tatăl lor.

Potrivit BBC, Brett, care a fost diagnosticat cu o tumoare agresivă în 2015, a rămas optimist și nu și-a pierdut nicio clipă speranța în timpul tratamentului. Bărbatul a muncit în tot acest timp, renunțând la serviciu cu doar trei săptămâni înainte de a muri.

Fetele l-au idolatrizat. El și cu Freya erau ca două picături de apă“, a mărturisit Nicole.

În urma unui apel online pentru ajutorarea familiei s-au strâns peste 11.000 de euro în doar cinci zile.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.