Braconierul mort în apropiere de Lugoj, împușcat accidental. Mașina celor 3 braconieri, în custodia Poliției.

Noapte cu ghinion pentru cei trei braconieri, din Fârliug, județul Caraș-Severin, care au plecat la vânat pe un fond de vânătoare de pe raza localității Visag.

Aceștia au fost surprinși de un paznic de noapte care a pornit în urmărirea lor cu mașina, însă după câteva sute de metri cele două mașini s-au ciocnit. În timp ce urmăritorul suna după ajutoare, braconierii au încercat să fugă cu autoturismul, dar terenul denivelat le-a venit de hac, iar autoturismul de teren în care se aflau s-a răsturnat.

Din primele informații, una dintre puști s-ar fi descărcat în momentul răsturnării mașinii, rănind mortal pe unul dintre braconieri, pe nume Ionuț Mădescu, în vârstă de 31 de ani. Acesta, deși deținea autorizație de vânător, nu avea arma eliberată de către IPJ Caraș-Severin.

Doi dintre ei au reuşit să dispară în noapte, în timp ce trupul lui Ionuț Mădescu a fost găsit de către paznic la câțiva metri de mașina răsturnată.

Mașina distrusă a fost adusă la Poliția Lugoj, iar oamenii legii continuă cercetările pentru a determina cu exactitate ce s-a întâmplat.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.