Cadavrul unui fotomodel din Rusia, gasit intr-o valiza in portul Rimini

Caz misterios in portul Rimini, dupa ce autoritatile au gasit cadavrul unei tinere intr-o valiza.

Anchetatorii italieni au reusit sa rezolve un dosar absolut socant, deschis dupa ce in apele portului Rimini s-a gasit pe 25 martie o valiza in care era ascuns cadavrul emaciat unei tinere. Procurorii au stabilit ca aceasta nu a fost ucisa, ci a murit din cauza anorexiei de care suferea – ajunsese sa cantareasca 35 de kilograme la o inaltime de 1,74 m. Ea a fost identificata drept Katerina Laktionova, originara din Rusia, dupa ce initial se crezuse ca e vorba de o turista germana care a disparut in februarie de pe un vas de croaziera, scrie “Il Resto del Carlino“.

Cercetarile politistilor italieni au dezvaluit detalii socante: tanara, in varsta de 27 de ani, venise in Italia cu 2 ani in urma impreuna cu mama sa, care lucra ca ingrijitoare. Katerina suferea de anorexie si se infometa, in speranta ca va ajunge un model celebru. A fost internata in repetate randuri la spital din cauza subnutritiei si ajuns sa nu se mai poata ridica din pat.

Intr-o zi, mama sa a gasit-o moarta insa, in loc sa anunte autoritatile, a tinut cadavrul in casa vreme de o saptamana. In final, a bagat trupul neinsufletit intr-o valiza si l-a aruncat in apa, apoi s-a urcat in primul avion spre Moscova.

Politia a vorbit cu un prieten din Rimini al femeii, care a declarat ca nu a mai vazut-o pe Katerina din februarie, iar mama tinerei i-a spus ca o duce in Rusia, ca sa o trateze un specialist. Ulterior, dupa ce a aflat despre cadavrul neidentificat gasit in valiza, a avut o banuiala si a sunat-o pe femeie in Rusia, cerandu-i sa ii spuna adevarul, iar ea a recunoscut. „E moarta, am privegheat-o zile intregi, apoi mi-am pierdut mintile. Am bagat-o intr-o valiza si am aruncat-o in apa”, i-ar fi spus femeia.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *