Cadou “cavaleresc” pentru Şcoala de Arte Lugoj

Ordinul Cavalerilor Templieri – Milites Templi, prin Comanderia Lugoj, a făcut o plăcută surpriză cursanţilor şi profesorilor de la Şcoala de Artă. Este vorba despre un computer şi o imprimantă performante, aduse luni, 23 ianuarie, la sediul instituţiei de artă lugojene.

“Este o dovadă a implicării noatre în susţinerea excelenţei în cultură la nivel local, a excelenţei în educaţie. Donaţia s-a făcut din cotizaţiile membrilor noştri şi din finanţări private” ne-a declarat dr. Mircea Şerpe, medic primar neurolog, membru al Milites Templi, Comanderia Lugoj.

Anul trecut, în luna decembrie, templierii lugojeni au sponsorizat deplasarea grupului vocal FOA Group la un festival de colinde desfăşurat la Arad.

Flavia Rosana Căpraru, preşedinta Asociaţiei Fusion of Arts şi profesoară la Şcoala de Arte, spune că instituţia nu avea până acum un computer performant.

“Calculatorul este foarte util, în special pentru cursurile de tehnician în construcţii, decoraţiuni interioare, regie film – programe de montaj şi editări grafice”, a declarat Rosana Căpraru.

Organizaţia de caritate a Templierilor funcţionează la Lugoj din toamna anului trecut. Obiectivele asociaţiei sunt “ajutorarea celor aflaţi în nevoie, apărarea religiei creştine şi implementarea în societate a principiilor cavalereşti: demnitate,  onoare, adevăr şi dreptate”.

La finele acestei săptămâni, templierii lugojeni vor ajuta cu donaţii un centru de plasament din Aiud – judeţul Alba.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.