Camion blocat pe drumul care leaga Timisoara de autostrada A1

Un camion care transporta ciment a rămas blocat pe marginea drumului care leagă Timișoara de Autostrada A1, luni, în urma unei tamponări. Circulația a fost deviată prin localitatea Giarmata, din cauza încercărilor de a remorca autovehiculul.

Camionul care transporta ciment a fost implicat într-o tamponare cu un alt autoturism, luni după-masă. Șoferul camionului venea dinspre Giarmata și se îndrepta spre Timișoara, atunci când o șoferiță care circula cu un autoturism Audi din sens opus a încercat o depășire și nu s-a putut încadra la timp înapoi pe banda de mers. Cele două autovehicule s-au tamponat, însă șoferul camionului a reușit să evite un accident, trăgând de volan și ducând camionul la marginea șoselei. Capul tractor al camionului a ajuns în câmp, sub greutatea încărcăturii, iar autovehiculul a rămas blocat.

Firma care deține camionul a trimis în zonă o mașină de mare tonaj care să remorcheze camionul cu ciment. Pe durata acestei acțiuni Poliția Rutieră a deviat traficul prin localitatea Giarmata și pe marginea drumului care leagă acestă localitate de autostradă. S-a încercat urnirea din loc a camionului blocat vreme de câteva ore, însă acesta a rămas nemișcat. Circulația va fi reluată pe drumul spre autostradă și cel mai probabil, în cursul zilei de marți se va găsi o soluție pentru mutarea camionului, iar atunci probabil circulația în zonă va fi din nou deviată.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *