Campanie de sterilizare gratuită a câinilor din Lugoj

Iubitorii de animale din Lugoj sunt invitați să ia parte la campania gratuită de sterilizare a câinilor cu sau fără stăpân ce se va desfășura în perioada 23-25 iunie.

De acest eveniment se va ocupa asociația elvețiană NetAP (Network for Animal Protection) sub conducerea lui Esther Geisser în colaborare cu asociația româno-germană Streunerfreunde Lugoj România sub conducerea lui Otto A. Forster.

“Această acțiune este menită să limiteze înmulțirea necontrolată, prevenirea abandonului de animale și a durerii provocate acestora intervențiile chirurgicale vor fi efectuate de patru echipe formate de medici din Elveția și România, iar echipele de voluntari vor fi formate din voluntari Streunerfreunde Lugoj și Animaris Schweiz. Pe această cale asociațiile NetAP și Streunerfreunde Lugoj doresc să mulțumească pentru implicare Primăriei Municipiului Lugoj; S.C. Salprest S.A.; adăpostului public pentru câini fără stăpân, care ne suportă zi de zi, cu bune și rele și în care am găsit de fiecare dată un sprijin de încredere”, au declarat organizatorii campaniei.

Patrupedele vor putea fi sterilizate la adăpostul public pentru câini fără stăpân, situat pe fundătura Traian Vuia.

Programul se va derula prin intermediul doctorului Marius Ragobete.

Pentru programări, stau la dispoziția lugojenilor cu numerele de telefon 0730 / 927 437 sau 0723 / 764 506.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.