Campion național la inele! Flavius Borca continuă seria performanțelor

Flavius Borca, în vârstă de 11 ani legitimat la secţia de gimnastică a Clubului Sportiv Şcolar Lugoj a cucerit joi, 8 iunie, la Oneşti, trei medalii naţionale în întrecerile de la finalele pe aparate, din cadrul finalei Campionatului Naţional Individual, pe Aparate şi pe Echipe, competiţie rezervată gimnaştilor de la grupele de pregătire juniori III, II, I.

Cea mai bună notă a avut-o la inele, unde s-a clasat în fruntea ierarhiei, la juniori III, obţinând medalia de aur şi devenind astfel campion naţional la acest aparat, la care au concurat cei mai valoroşi opt gimnaşti din ţară. Sportivul de pe Timiş şi-a trecut în cont încă două medalii de bronz la finalele de la sărituri şi bară.

Aceste rezultate se adăugă titlului de campion naţional obţinut cu o zi în urmă de acelaşi gimnast lugojean, la individual compus.

“Pentru Flavius Borca au fost două zile de concurs reuşite, în care a demonstrat o evoluţie foarte bună, calificându-se în finalele de la toate aparatele. Pentru doar trei zecimi putea să fie pe podium şi la sol, paralele şi cal, ocupând în final un merituos loc patru la aceste aparate. Felicitări pentru rezultate şi sper să-şi menţină forma bună şi în zilele următoare”, a explicat profesorul Adrian Meleancă, de la secţia de gimnastică a CSŞ Lugoj.

Sâmbătă, 10 iunie, clubul lugojean va lupta pentru o medalie în întrecerea pe echipe la nivelul juniori II.

Vor intra la aparate pentru CSŞ Lugoj: Flavius Borca, Norbert Marcu, Patrick Voichescu şi Răzvan Micloş.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.