Când începe curățenia de toamnă la Lugoj

Autorităle lugojene au anunțat zilele în care se va face curățenia de toamnă la Lugoj. Datele stabilite în acest an sunt sâmbetele din 28 octombrie şi 4 noiembrie.

În prima sâmbătă se va realiza curăţenia de toamnă în Lugojul German – jumătatea orașului situată pe malul stâng al râului Timiş, iar în 4 noiembrie se vor aduna deșesurile în Lugojul Român, situat pe malul drept al râului.

Angajaţii Salprest vor ridica de la populaţie obiecte de uz casnic şi gospodăresc scoase din uz, dar şi deşeuri vegetale. Cetăţenii care locuiesc la case vor scoate deşeurile în faţa imobilelor, iar de la blocuri vor pune deşeurile la punctele de colectare a deşeurilor menajere. Nu se colectează în cadrul “Curăţeniei de toamnă” materiale rezultate din construcţii sau gunoi menajer.

În schimb se vor colecta şi deşeuri de echipamente electrice şi electronice. Pentru ridicarea acestor deşeuri se vor face însă comenzi telefonice la numărul 0256-352.834, de luni până vineri între orele 07.00 – 15.00 în săptămânile premergătoare zilelor de colectare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *