Captură importantă de țigări, în trei sate de lângă Lugoj

Luni, 18 decembrie a.c., poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș împreună cu polițiștii Secției 5 Rurale Belinț, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Lugoj,  au efectuat  3 percheziţii domiciliare în localitățile Brestovăț, Șustra și Coșari.

Perchezițiile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Activităţile vizează probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că ar fi comercializat pe raza localităților Brestovăț și Topolovățu Mare, țigări nemarcate fiscal cu timbru autohton, provenite din contrabandă fiind prejudiciat bugetul consolidat al statului.

Activitățile desfășurate vizează trei bărbați cu vârste cuprinse între 31 și 59 de ani, presupuse a fi implicate in comiterea infracțiunii. În urma perchezițiilor, la locuințele  celor in cauza, polițiștii au descoperit peste 75.000 de țigarete care au fost ridicate în vederea confiscării. Cele 3 persoane au fost conduse la  sediul poliției pentru audieri, un bărbat de 50 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

sursa: lugojeanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *