Case lovite de trasnet in Timisoara si in judet. VIDEO

Furtuna care a lovit Timisoara si mai multe localitati din judetul Timis in noaptea de luni spre marti a dat de lucru si fortelor de interventie. Daca in unele localitati a cazut grindina sau vantul a rupt firele de curent electric, in altele a creat probleme mai mari.

Proprietarii unei case din Gataia dormeau, cand in jurul orei 2 dimineata un trasnet a lovit acoperisul imobilului. Acesta s-a aprins imediat si a inceput sa arda. Oamenii au sunat la 112, iar cand pompierii au ajuns la fata locului focul mistuise deja o parte a acoperisului facut pe structura de lemn, si se extinsese la o anexa a gospodariei.

In urma incendiului, a ars acoperisul casei pe structura din lemn si invelitoarea din tigla, pe o suprafata de aproximativ 120 mp, elemente combustibile din debara, un frigider si o masina de spalat. Bunurile salvate au fost in valoare de aproximativ 40,000 lei. S-a intervenit cu 2 autospeciale de stingere cu apa si spuma, 1 ofiter si 9 subofiteri din cadrul statiei de pompieri Deta si SVSU Gataia. De asemenea, la locul interventiei s-a deplasat si un echipaj SMURD, insa, din fericire, nu au existat victime„, scrie ISU Timis pe pagina sa de socializare.

Un caz similar a fost inregistrat de pompierii din Timisoara. Acoperisul unei case de pe strada Ghioceilor, din zona Blascovici, a fost si el lovit de traznet si a luat foc. Pompierii au intervenit prompt si in aceasta situatie si au reusit sa stinga flacarile, si nimeni nu a fost ranit.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *