Cât a câştigat “Adnana” pentru ”Toate pânzele sus!”

Au trecut 40 de ani de la premiera producţiei ”Toate pânzele sus!”,  dar unii dintre protagoniştii celebrului serial îşi amintesc cu zâmbetul pe buze de filmări, de parcă ar fi fost ieri.

Actriţa Julieta Szönyi (67 de ani), sau Adnana, răsfăţata echipajului de pe vasul ”Speranţa”, a dezvăluit cât a câştigat pentru lucrul la acest serial.

“Mulţi bani. În perioada aceea apăruse opţiunea de a lua Dacia Sport cu banii jos fără să mai aştepţi. Cu ce am mai strâns înainte, cu banii de la “Toate pânzele sus!”, mi-am luat eu maşina.

Atunci am condus enorm, dar nu mai merg cu maşina de foarte multă vreme, după ce am avut un accident stupid şi minor. Stăteam la semafor şi a venit un camion care a intrat în mine”, a declarat actrita.

“După ce a apărut serialul, toată lumea mă striga Adnana. Şi pe stradă, şi în autobuz, peste tot. Acum mă strigă foarte, foarte rar Adnana, dar mi se mai întâmplă să mă oprească oamenii să mă întrebe dacă nu cumva am jucat în „Toate pânzele sus!”. Interesant este că întrebarea asta vine din partea unor persoane din toate categoriile de vârstă: copii, oameni în vârstă. Iar la Teatrul Mic, unde colaborez în prezent, primesc şi acum, din când în când, scrisori în plic, cu fotografii cu mine din film, în care admiratorii mă roagă să le trimit autograf. Oamenii sunt atât de drăguţi, că îmi pun şi plicuri timbrate, pentru a le expedia autograful meu”.

sursa: one.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.