Cât gunoi lasă români pe Autostrada Vestului, la ieşirea din ţară. DRDP Timișoara face apel la civilizaţie

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara face un apel românilor să păstreze curăţenia pe Autostrada Vestului.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara are de tras de pe urma lipsei de civilizaţie ale unor compatrioţi în zona frontierei de pe autostradă, cu Ungaria. Deşi există numeroase tomberoane, oamenii preferă să arunce mizeria pe maginea drumului. Cei de la DRDP fac un apel, pe pagina lor de Facebook, ca românii să dea dovadă de comportament civilizat şi să păstreze curăţenia!

Lucrătorii DRDP Timişoara depun toate eforturile pentru a efectua curăţenia în spaţiile de servicii de pe autostrada A1, precum şi în parcările de pe drumurile naţionale, dar este nevoie şi de contribuţia cetăţenilor. Există zeci de tomberoane în toate spaţiile amenajate, vă rugăm să le folosiţi! Iată cum arătau, înainte şi după salubrizare, spaţiile adiacente parcărilor de la punctul de frontieră Nădlac II, pe autostradă, la intrarea şi la ieşirea din ţară. DRDP Timişoara, prin personalul desemnat, face curăţenie pe ambele căi ale A1 de la vama Nădlac II la fiecare 2-3 zile!

Apelăm la un îndemn mai vechi, necesar încă: PĂSTRAŢI CURĂŢENIA!

Păstraţi curăţenia!

Lucrătorii DRDP Timişoara depun toate eforturile pentru a efectua curăţenia în spaţiile de servicii de pe autostrada A1, precum şi în parcările de pe drumurile naţionale, dar este nevoie şi de contribuţia cetăţenilor. Există zeci de tomberoane în toate spaţiile amenajate, vă rugăm să le folosiţi!Iată cum arătau, înainte şi după salubrizare, spaţiile adiacente parcărilor de la punctul de frontieră Nădlac II, pe autostradă, la intrarea şi la ieşirea din ţară. DRDP Timişoara, prin personalul desemnat, face curăţenie pe ambele căi ale A1 de la vama Nădlac II la fiecare 2-3 zile! Apelăm la un îndemn mai vechi, necesar încă: PĂSTRAŢI CURĂŢENIA!

Posted by DRDP Timişoara on 23 Februarie 2017

sursa: adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *