Cât mai stă lugojeanul Călin Dobra în fruntea PSD Timiş. Dragnea cere alegeri!

CEx-ul PSD cu scântei, de la sfârşitul săptămânii trecute de la Neptun, a decis şi organizarea de alegeri în toate filialele care sunt conduse de preşedinţi interimari. În această situaţie se află şi PSD Timiş, unde interimar este lugojeanul Călin Dobra.

Chiar dacă Liviu Dragnea, preşedintele partidului le-a cerut liderilor judeţeni interimari ai PSD să înceapă din această săptămână pregătirile pe plan local pentru organizarea de conferinţe judeţene de alegere a noilor preşedinţi, la Timişoara nimeni nu se grăbeşte.

Preşedintele Călin Dobra susţine că nu s-a stabilit încă o dată pentru alegeri. Mai mult Dobra nu ştie dacă mai continua sau nu în fruntea partidului. “Nu s-a decis încă data pentru alegeri. Nu m-am decis dacă o să candidez”, a spus Dobra.

Lugojeanul conduce filiala PSD Timiş din iulie 2017, după excluderea din partid a fostului premier Sorin Grindeanu. Din poziţia de preşedinte executive a preluat şi atribuţiile de coordonare care le avea Grindeanu în ianuarie 2018, fiind instalat interimar.

sursa: lugojeanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *