Caz monstruos la Timişoara; un bucureştean de 27 de ani a îndrumat o copila de 12 ani, la crimă şi sinucidere.

Un caz monstruos a ieşit la iveală la Timişoara. Dincolo de acuzaţiile de pedofilie, un bucureştean de 27 de ani a îndrumat o copila de 12 ani, pe care a abordat-o pe internet, la crimă şi sinucidere.

În mesajele care i-au oripilat până şi pe anchetatori, individul îi spunea cum să-şi atace părinţii. Din fericire, planul halucinant a fost descoperit la timp, iar bărbatul a fost reţinut aseară.

Faptele de care este acuzat acest bărbat i-au şocat până şi pe anchetatori. Bucureşteanul a atras-o pe faţă de 12 ani într-o poveste macabră.

Individul a abordat-o pe copila într-un joc online şi mai departe au început să vorbească pe reţelele de socializare. Acolo au început să îşi trimită poze indecente. La un moment dat, tânărul de 27 de ani a sfătuit-o cum să îşi ucidă părinţii.

Totul ar fi început în luna iulie, spun procurorii. Deşi pe cei doi îi despărţea o distanţă de câteva sute de kilometri, individul a reuşit să îi câştige adolescenţei încrederea. Iar după ce a convins-o să îi trimită poze indecente cu ea, a mers şi mai departe cu planul diabolic. A îndrumat-o să comită o dublă crimă, apoi să îşi ia viaţă.

Schimbul şocant de mesaje dintre cei doi a fost descoperit chiar de părinţii copilei, care l-au dat pe bărbat pe mâna poliţiei. Oamenii legii au făcut percheziţii acasă la suspect, şi au ridicat mai multe dispozitive de stocare a datelor. Apoi, individul a fost dus la audieri.

La percheziţii, poliţiştii BCCO Timişoara împreună cu procurorii DIICOT au ridicat din locuinţa individului trei suporturi de stocare a datelor, două stickuri de memorie şi 163 de CD-uri şi DVD-uri.

După mai multe ore de audieri, individul a fost arestat pentru 24 de ore de procurorii DIICOT din Timişoara. El este acuzat de corupere sexuală şi pornografie infantilă.

În ceea ce o priveşte pe fată, ea primeşte acum consiliere psihologică.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.