VIDEO Ce a facut cu banii un miliardar care a aflat că moare în câteva zile

Un miliardar asiatic a făcut un gest cu totul neobișnuit după ce a primit vestea că i se apropie sfârșitul mai curând decât își imagina.

Miliardarul din Myanmar s-a gândit că nu își poate lua averea cu el în ceruri, așa că a decis să facă un lucru benefic pentru cei din jurul său: să-și împartă banii.

 

Omul a scos toți banii din bănci, i-a pus pe o masă lungă din curtea reședinței sale și a invitat toată lumea din localitate să-și ia “porția” de cash.

În videoclipul de mai jos, se vede cum oamenii așteaptă civilizat la un rând foarte lung, își primește fiecare teancul de bani, după care îngenunchează în fața filantropului și îi mulțumesc pentru ajutor, potrivit danified.net.

În clip nu se spune cine este miliardarul aflat pe moarte și nici cum și-a obținut banii, dar aflăm că nu are nicio rudă care să-l moștenească. Așa că averea lui s-a “risipit” în cel mai generos mod posibil.

Isang milyonaryo sa Myanmar ang maysakit at malapit nang mamatay ang nagdesisyong ipamigay nalang ang kanyang pera dahil hindi nman daw nya ito madadala sa langit. ??(c) ข่าวความรู้ทั่วไปกับสุขภาพชีวิตLike –> Danified for more awesome things

Posted by Danified on 26 Martie 2017

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *