Cea mai nesanatoasa strada din Timisoara, langa Aleea Sanatatii

Lângă Aleea Sănătății se află, poate cea mai „nesănătoasă” străduță din capitala Banatului, viitoare Capitală Culturală Europeană în 2021. Arată exact ca o uliță de țară.

Timișorenii care locuiesc în zonă spun că au cerut ajutorul primăriei, iar specialiștii din instituția de pe C.D. Loga le-au promis că problema se va rezolva… în scurt timp. A trecut mai bine de un an de atunci.

„Zona este în spatele blocurilor aflate pe Aleea Sănătății (n.r. în spatele Spitalului Județean), nr. 5, bloc 89. Este plină de gropi, parcă suntem într-un sat uitat de lume. Precizez că am făcut o cerere la primărie cu privire la această situație și mi s-a spus că în cel mai scurt timp se va rezolva. De atunci a trecut mai mult de un an, iar zona s-a înrăutățit. Gropile au devenit adevărate cratere, cu noroi cât cuprinde, iar noi ne distrugem practic mașina pe acest drum, zi de zi… total nedemn de Capitala culturală europeană”, a scris Alina, una dintre cititoare.

Cei care stau în zonă speră că, dacă nu se asfaltează micuța stradă ce duce la garaje, drumarii vor ajunge măcar să pună piatră, pentru ca ei să nu-și mai distrugă mașinile prin craterele uriașe.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *