Cei mai mici elevi de la Colegiul Naţional “Coriolan Brediceanu” și-au desemnat Miss și Mister Puișor. VIDEO

Scena Teatrului Municipal Traian Grozăvescu s-a transformat miercuri seara într-un mic tărâm al basmului, unde cei mai talentați și creativi copii, din clasele a V-a și a IX-a, de la Colegiul Naţional “Coriolan Brediceanu” au încântat publicul și s-au întrecut pentru titulatura de Miss și Mister Puișor.

 

 

 

 

Tema Balului Puișorului a fost Wonder Bredi, în care prinți și prințese au luptat cu personaje negative prin momente hazlii, energizante sau creative și trecând probele pentru un final fericit.

 

 

 

“Evident, binele a învins în final, cu umor, culoare şi aducere de premii şi flori pentru puişorii cei mai frumoşi, cei mai originali, cei mai populari, cei mai speciali, cei mai dragi.
Le mulţumim tuturor pentru “entertainment”-ul furnizat şi îi felicităm călduros, dar se cuvine să ne ducem cu gândul şi la cei din spatele cortinelor de fundal, cei care timp de câteva săptămâni au muncit, cot la cot cu personajele, la scenariu, decoruri, repetiţii, costume, machiaje, elemente de recuzită etc. şi care nici măcar nu şi-au dorit, ca epilog, să apară în poza festivă de final, din motiv că “nu şi-au pus cocul de făcut poză”, şi chiar nu îl aveau, pentru că fuseseră mult prea ocupaţi să pregătească protagoniştii, ca să mai aibă timp să îmbrace ei înşişi haină festivă.  Aveau însă zâmbetul acela jumătate obosit, jumătate mândru-învingător al omului care ştie că un efort susţinut şi-a atins scopul. Cel mai mult ne-a plăcut acest zâmbet, autentic, nefardat şi lipsit de poză, cu şi fără ghilimele! Către ei pornesc gândurile noastre bune, şi aprecierile, şi felicitările. Mulţumim tuturor că ne-aţi înfrumuseţat seara de final de mai!”, a transmis conducerea colegiului lugojean.

Cei mai populari puişori ai balului au fost consideraţi de juriu ca fiind Bogdan Bagiu şi Denisa Somnulescu.

Premiul III a fost obţinut de Eduard Novac şi Vanessa Timariu.

Locul II a fost acordat lui Vlad Toma şi Bianca Borghetti.

Mister Puişor a fost desemnat Rareş Mândru, în timp ce Miss Puişor a fost aleasă Alexandra Haţegan.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *