Cei mai talentați elevi ai Școlii Gimnaziale de Muzică ”Filaret Barbu” invită lugojenii la un concert de colinde și târg cu delicatețuri dulci

Elevii și profesorii Școlii Gimnaziale de Muzică ”Filaret Barbu” din Lugoj organizează, în premieră, un concert vocal-instrumental extraordinar, urmat de un târg de Crăciun. Evenimentul va avea loc joi, 14 decembrie, începând cu ora 18, în foaierul Universității Europene Drăgan.

Spectacolul va fi oferit de către mai micii artiști ai școlii, cei care, de-a lungul anilor, au obținut numeroase premii la nivel județean, interjudețean și național.

Acesta va cuprinde o paletă variată de genuri muzicale, începând cu repertoriu clasic și ajungând până la tradiționalele colinde, astfel încât să se încadreze în specificul Sfintei Sărbători a Nașterii Mântuitorului.

”Componenta muzicală vă va impresiona prin diversitate instrumentală, piesele fiind interpretate la majoritatea instrumentelor care se studiază în cadrul școlii noastre: pian, vioară, chitară, clarinet, trompetă și flaut. De asemenea, veți avea ocazia să audiați și Corul ”Armonii” al școlii noastre, premiat în cadrul tuturor competițiilor de specialitate, care v-a pregătit piese cu totul deosebite, special pentru acest moment aniversar. Haideți să ne bucurăm împreună de magia sărbătorilor de iarnă, oferindu-le prilejul micilor, însă talentaților noștri artiști – de a ne face martori la unul dintre cele mai frumoase momente din cariera lor muzicală”, a declarat prof. drd. Călin Popeț, din cadrul Școlii Gimnaziale de Muzică ”Filaret Barbu”.

Târgul de Crăciun își va deschide porțile după momentul muzical, cei prezenți având ocazia să deguste dintr-o gamă variată de deserturi, fiind întâmpinați totodată cu numeroase surprize, pregătite de către micii artiști lugojeni.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *