Cei trei eroi din «Liceenii» s-au revăzut, ca băieţii, după 31 de ani

Prieteniile legate pe platourile de filmare ale peliculei ”Liceenii” au rezistat cu stoicism trecerii timpului, dar şi distanţei, având în vedere că Tudor Petruţ, interpretul nesuferitului personaj Şerban, s-a stabilit în America de 27 de ani. Poza cu cei trei actori de succes face furori pe Internet.

Erau tineri, frumoşi-foc şi plini de energie, când cei trei actori, Ştefan Bănică Jr (49 de ani), Mihai Constantin (52 de ani) şi Tudor Petruţ (53 de ani) au fost selectaţi în urmă cu 31 de ani să joace în ”Liceenii”, regizat de Nicolae Corjos.

Ce-i drept, i-au ajutat şi gradele de rudenie cu actori celebri. Nu de alta, dar Tudor sau Şerban este nepotul lui Emanoil Petruţ, Ştefan, alias Mihai, este fiul lui Ştefan Bănică, iar Mihai Constantin, interpretul lui Ionică, este băiatul actorului George Constantin şi nepotul Tamarei Buciuceanu.

 

 

Au demonstrat însă, cu acest prilej, că au moştenit talentul actoricesc, realizând o peliculă care, şi acum, la trei decenii de la debut, continuă să fie vizionată, pe micile ecrane, de milioane de telespectatori de toate vârstele.

Iată însă că amiciţia celor trei protagonişti nu s-a sfârşit odată cu terminarea filmărilor, care au durat doar două luni, în vacanţa de vară. Dovadă că au rămas uniţi este şi recenta lor fotografie, postată de Ştefan pe contul său de Facebook. Imaginea i-a adus artistului un record de vizualizări, de peste 40.000, plus mii de comentarii. Unii îl felicită pe Ştefan că a rămas neschimbat, alţii îi dojenesc pe Mihai şi pe Tudor că şi-au lăsat barbă şi că au cam pierdut lupta cu kilogramele.

sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *