Cel mai mare festival din Timișoara; Revolution Festival.

Cel mai mare festival din Timișoara, Revolution Festival, se apropie cu pași repezi! Concertele incendiare, Dj internaționali de renume, party-uri extraordinare, toate la Revolution Festival, în perioada 31 mai – 2 iunie, la Muzeul Satului!

În 2018 organizatorii au pregătit: „șapte scene, program de zi, spectacole nocturne, after parties, lac, pădure, sculpturi, loc de camping, mâncare bună, prieteni dragi, o grămadă de muzică, dans cât cuprinde, joacă-te, desenează, creează, savurează, sari, ceva nou, ceva vechi, și-am menționat oare cele șapte scene?”.

 

 

Festivalul Revolution, care se află sub umbrela renumitului festival EXIT, din Serbia, ne-a obișnuit pe parcursul a trei ediții cu nume mari și party-uri extraordinare! Anul trecut pe scena principală au urcat Șuie Paparude, Dubioza Kolektiv, Rudimental (DJ Set) și Gojira & Planet H. Pe scena electro au mixat Premiesku și Lee Buridge, iar pe scena Xtreme au cântat cei de la Bleed Someone Dry. În 2016, timișorenii au putut să savureze vocea incredibilă a solistei din trupa britanică SKUNK ANANSIE, iar JULIETTE LEWIS, împreună cu THE LICKS a fost în premieră în România, pe scena festivalului Revolution!

Bilete pe trei zile sunt disponibile la 169 de lei sau la 189 de lei, cu camping inclus. Biletele pentru o zi sunt 99 de lei.

Acestea se găsesc pe eventim.ro și iabilet.ro.

sursa: tion.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.