VIDEO/Cel mai sângeros atac armat din istoria SUA! Nou bilant; peste 50 de morţi și 200 de răniți.

Poliția din Las Vegas a anunțat că bilanțul atacului cu arme automate  a crescut la cel puțin 50 de morți și peste 200 răniți.

Pe contul de Twitter, Poliţia din Las Vegas transmite cetăţenilor care vor să doneze sânge pentru victimele atentatului că pot merge la Welfare Clinic.

Bilanțul măcelului din Las Vegas a luat proporții înfricoșătoare. Autoritățile vorbesc despre cel puțin 50 de morți și 200 de răniți, iar cifrele ar putea să crească în orice moment. Este atacul armat cu cel mai mare bilanț din istoria Statelor Unite.

Poliţia a oferit primele detalii în legătură cu suspectul vinovat de declanşarea focului armat asupra în timpul concertui din Las Vegas. Potrivit presei americane, atentatorul a fost identificat de poliţie ca fiind Stephen Paddock, un localnic în vârstă de 64 de ani. Șeful poliției a confirmat și faptul că aceasta a fost anihilat de trupele de intervenție.

 

Partenera de viață a lui Paddock, o femeie asiatică de 62 de ani, Marilou Danley, care lucra pe post de crupieră într-un cazinou din Las Vegas a fost localizată, după ce a fost dată, inițial, în urmărire generală.

Pe contul de Twitter, Poliţia din Las Vegas anunţă că nu crede că mai există un alt atacator, în afară de cel doborât.

În camera de hotel a suspectului, echipele SWAT au găsit un arsenal întreg de armement, foarte multe arme automate și muniție. Un vecin de cameră australian a povestit pentru Daily Mail cum atentatorul a tras aproximativ 20 de secunde cu mitraliera, s-a oprit câteva secunde, după care a reînceput focul.

Un alt amănunt șocant a fost relatat de martori: o tânără a povestit că un cuplu de hispanici au fost părăsit cu scandal concertul, fiind escortați de poliție, după care femeia ar fi spus “O să muriți cu toții”, scrie Daily Star.

DUMNEZEULE! Împușcături la un concert în Las Vegas, multe VICTIME! Alertă teroristă!–> https://goo.gl/ExQm66Lumea, îngrozită, a fugit pe străzi. Totul s-a petrecut cu puțin timp în urmă! -> https://goo.gl/ExQm66

Posted by Realitatea.NET on 1 Octombrie 2017

sursa: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.