Cheloo a inceput sa munceasca in folosul comunitatii, dupa condamnarea primita pentru droguri: “Spor la laic-dizlaic”

Membrul trupei Parazitii, Cheloo, condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendare pentru trafic de droguri si la 100 de ore de munca in folosul comunitatii, si-a inceput ispasirea pedepsei.

Anuntul a fost facut chiar de raperul Catalin Stefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, pe pagina sa de Facebook.

“Azi am tuns aproape 1/3 hectare de iarba si a durat vreo 8 ore de munca in folosul asociatiei de locatari (acasa). Daca in tara asta avem dreptul sa facem cancer de la tutun si ciroza de la alcool, ia sa vedem cati vor sa incepem dememersurile pentru legalizarea cannabisului. Spor la laic-dizlaic“, a scris Cheloo pe reteaua de socializare.

Recent, primarul comunei prahovene Adunati, unde Cheloo trebuie sa presteze 100 de zile de munca in folosul comunitatii, a spus ca artistul este al 4-lea condamnat trimis sa munceasca pentru comunitate la Adunati.

Astfel, ceilalti dinaintea lui au fost pusi sa sape, sa taie lemne sau sa faca curat in comuna.

Intrebat ce o sa-i dea de munca lui Cheloo, edilul a spus: ”Il intrebam pe dansul: «Ia zi, tu ce crezi sa ai putea sa faci pentru localitate, ca uite, ai ochi format si ochi de critic, ai mai criticat localitatea, ca colo nu-i asa, colo nu-i asa…»”.

Sentinta prin care raperul Cheloo este condamnat la 2 ani cu suspendare si la plata unei amenzi penale de 180 de zile, echivalente cu 25 de lei pe zi, mai prevede ca artistul sa presteze si munca in folosul comunitatii in comuna Adunati, acolo unde Cheloo detine o casa de vacanta.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *