CHIPs: Politisti de belea (Official Trailer)

Dax Shepard si Michael Peña joaca in comedia plina de actiune „CHIPs: Politisti de belea”, regizata si scrisa de Shepard si care va putea fi urmarita in premiera, din 24 martie pe marile ecrane din Romania.

Jon Baker (Shepard) si Frank „Ponch” Poncherello (Peña) tocmai s-au alaturat Patrulei de Politie a Autostrazilor Californiene (CHP) din Los Angeles, dar din motive foarte diferite. Baker este un fost motociclist profesionist scos din circuit care vrea sa-si recladeasca viata si casnicia. Poncherello e un infumurat agent federal sub acoperire, care investigheaza un jaf in valoare de milioane de dolari. Partea ciudata la acest jaf este ca pare a fi dus la capat cu ajutorul unor persoane din interior – din interiorul CHP.
Neexperimentatul boboc si indarjitul profesionist sunt pusi in aceeasi echipa, dar mai mult se cearta decat se inteleg – ceea ce ne arata inca o data ca un parteneriat real nu e asa usor de pus la punct. Dar in cazul lor, lucrurile ar putea sa functioneze daca cei doi vor sti sa combine abilitatea unica a lui Baker de a conduce motocicleta si experienta din strada a lui Ponch… asta daca nu se vor scoate din minti unul pe celalalt.
„CHIPs: Politisti de belea” ii mai are in distributie si pe Rosa Salazar („Insurgent”), Adam Brody („Nebunie in Las Vegas”), Kristen Bell („Mame bune si nebune”) si Vincent D’Onofrio („Jurassic World”).
Pelicula a fost produsa de Andrey Panay („Earth to Eco”, „Spargatorii de nunti”), care a produs si „Loveste si fugi”, in regia lui Shepard, si de Ravi Mehta („Mare si tare”), povestea fiind bazata pe popularul serial de televiziune creat de Rick Rosner. Robert J. Dohrmann, Nate Tuck, Rick Rosner, Michael Peña si Dax Shepard au fost producatorii executivi ai filmului.

sursa: urban.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.