Cicliști din nouă țări la startul Cupei ”Max Ausnit” 2018

Cupa ”Max Ausnit” împlinește șapte ani în acest sezon. Ediția 2018 reunește la start peste 350 de rutieri din România, Ungaria, Italia, Serbia, Franța, Ucraina, Republica Moldova, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii.

În această ediție, este organizată doar etapa de fond. Concursul va avea loc în data de 21 iulie 2018, pe un traseu lung de121 km, cu o diferență de nivel de 1000 de metri.

Traseul include ”bornele” Lugoj – Tapia – Nădrag – Lacul Surduc – Dumbrava – Bethausen – Leucușești – urcuș până la Mănăstirea  Dobrești – Balinț – Hezeriș – Lugoj.

Startul se va da sâmbătă la ora 10 din Parcarea securizată AOL de pe Centura Lugojului. În jurul orei 12.30 va avea loc sosirea primilor concurenți. Finalul tehnic va fi în Dealul Hezerișului, unde este instalat și sistemul electronic de cronometrare. Festivitatea de premiere va avea loc la ora 16, în cortul de evenimente instalat la Parcarea AOL.

Valoarea premiilor depășește 6.000 de euro, oferiți de sponsorul principal, AOL, la  care se adaugă și alte premii constând în articole sportive pentru cicliști.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.