Cine este barbatul care a indraznit sa i se urce in spate lui Kim Jong-un

BBC a analizat o fotografie cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un, carand in spate un ofiter, in aplauzele armatei sale, intrebandu-se cine este barbatul misterios si care este explicatia acestui gest. Imaginea publicata de agentia de presa de stat, KCNA, a fost surprinsa dupa ce Coreea de Nord a testat saptamana trecuta, “cu succes”, un nou motor de racheta, in prezenta lui Kim Jong-un.

Dupa test, in diferite ipostaze, Kim Jong-un apare zambitor in camera de control, salutand entuziasmat membri din armata tarii iar la un moment dat cara in spate razand un ofiter in varsta, in aplauzele oficialilor. Potrivit BBC, barbatul carat in spate, se crede ca a jucat un rol cheie in testul motorului de racheta si cel mai probabil a interactionat si in trecut cu Kim Jong-un. Potrivit uniformei sale, nu este un ofiter de rang inalt si ar face parte din fortele armate care se ocupa cu testarea rachetelor.

Expertii sustin ca desi momentul sarbatorii este unul de propaganda, imaginea cu liderul de la Phenian carandu-l in spate pe ofiter nu este una complet “fabricata”, relateaza sursa citata.Gestul are scopul de a intari printre nord-coreeni imaginea lui Kim Jong-un ca un lider jovial si prietenos.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *