Cine sunt romanii raniti in Londra. Andrei si Andreea se aflau intr-un city break pentru ziua de nastere a tanarului

Au aparut  detalii despre cei doi romani raniti la Londra.

Cei doi se aflau la Londra intr-un city-break pentru a sarbatori ziua de nastere a lui Andrei. Andrei este inginer de profesie, iar Andreea este arhitecta.

Amandoi erau pe podul Westminster cand atacatorul a intrat cu masina in pietoni. Si, potrivit publicatiei The Guardian, se indreptau spre roata panoramica London Eye.  Femeia, in varsta de 29 de ani, a fost proiectata in urma impactului in raul Tamisa, in timp ce barbatul a ramas printre ranitii intinsi pe caldaram.

Romanca a fost supusa unei operatii pe creier pentru ca medicii i-au depistat un cheag de sange. Cei doi, care aveau planuri pentru nunta, au mers in Londra pentru a sarbatori ziua de nastere a barbatului.

Ambasada Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord a pus la dispozitia romanilor mai multe numere de telefon, unde pot solicita asistenta consulara.

Cetatenii romani pot solicita asistenta consulara la urmatoarele numere de telefon: Ambasada Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord +44 20 76027328; +44 20 76029833; +44 20 76036694; +44 20 76025193, apelurile fiind redirectionate catre Centrul de Contact si Suport al Cetatenilor Romani din Strainatate (CCSCRS) si preluate de catre operatorii Call Center in regim de permanenta.

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *