Ciocnire violenta pe o sosea din Banat; al doilea accident in acelasi loc in trei zile

Pedala de acceleratie apasata putin prea tare si o sosea pe care se aluneca foarte usor. Acestea par sa fi fost ingredientele pentru un accident petrecut pe o sosea din Banat duminica seara.

Impactul s-a produs pe DN 6, in apropiere de Baile Herculane. Un tir care transporta animale s-a ciocnit cu un autoturism care circula cu viteza.

Detasamentul de pompieri de la Orsova s-a deplasat la fata locului cu trei ambulante si o autospeciala cu apa si spuma, pentru descarcerarea celor prinsi intre fiarele masinilor. Tot pompierii au fost si cei care au tras bornele electrice de la bateriile masinilor, pentru ca o eventuala scanteie sa nu aprinda combustibilul scurs pe asfalt.

La sosirea salvatorilor doua dintre victime erau inconsiente, insa cu cea de-a treia pompierii au reusit sa si vorbeasca. Cele trei victime au fost transportate la spitalul din Orsova.

Deocamdata nu se cunosc cauzele exacte ale accidentului, iar politistii au inchis circulatia pana la finalizarea cercetarilor.

In acelasi loc unde a avut loc accidentul din aceasta seara s-a mai petrecut unul in urma cu trei zile, cand a murit un om.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *