Circulatia rutiera in zona nodului Holdea trece pe noul traseu

Veste bună pentru șoferi. Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a anunțat că circulația rutieră în zona viitorului nod rutier de la Holdea va fi transferată pe noul traseu, stabilit în zona intersecției cu autostrada A1.

Așteptată cu nerăbdare de șoferi, deschiderea lotului 3 din autostrada Lugoj – Deva pare să fie mai aproape. DRDP Timișoara a anunțat că de vineri circulația rutieră în zona noului nod rutier de la Holdea va fi mutată pe traseul nou construit acolo. Acesta include și un sens giratoriu. Acest lucru va face posibilă continuarea lucrărilor la Lotul 3 din autostrada Lugoj-Deva.

Traseul drumului național va fi deviat pe o porțiune de circa 800 de metri. Aceasta arată că în zonă se lucrează, chiar dacă reprezentanții societății de construcție care se ocupă de acest lot sunt amenințați permanent cu rezilierea contractului pentru că nu ar avea activitate pe șantier. Nodul de la Holdea a fost introdus ulterior în proiect, special pentru a putea oferi un mod de acces pe viitorul lot, aceasta având în vedere că lotul 2 nu va putea fi legat la noul drum din cauza lipsei porțiunii cu tunelurile pentru urși care nu a fost nici măcar licitată. Exact acest nod de la Holdea este punctul principal al disputei dintre CNAIR și constructorul lotului 3.

Participanții la trafic sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră, precum și viteza de circulație impusă.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.