Circulație în condiții de iarnă pe drumurile din Timiș

Circulația se desfășoară în condiții de iarnă pe drumurile județene din Timiș. Reprezentanții Consiliului Județean Timiș transmit că marți dimineață nu există drumuri județene cu circulație blocată sau închisă.

Pe drumurile județene din Timiș se acționează, marți dimineață, cu 28 de utilaje, iar pe parcursul nopții au fost folosite aproape 500 de tone de material antiderapant.

Pe sectorul Sânnicolau Mare, Gottlob, Jimbolia au fost utilizate 24 de tone de material antiderapant; pe sectorul Pișchia, Cenei, Orțișoara, Carani, Aeroport, 120 de tone; pe sectorul Foeni, Giroc, Sânmihaiu Român, Denta, 64 de tone; pe sectorul Buziaș, Tormac, Topolovățu Mare, Moșnița Veche, 112 tone; pe sectorul Buziaș, Lugoj, Făget, Bethausen, Traian Vuia, Nădrag, 178 tone.

Informații despre starea drumurilor din Timiș puteți afla la numărul de telefon 0731.540.965.

Utilajele de deszăpezire au fost la lucru pe drumurile naționale și în noaptea de luni spre marți

Noaptea de luni spre marți a adus noi ninsori în zona de vest a României. Utilajele firmelor de deszăpezire au fost prezente pe drumurile naționale și au intervenit pentru a asigura buna circulație rutieră.

S-a acționat și patrulat pe toată rețeaua de drumuri naționale din vest, pe teren fiind în total 170 de utilaje pe parcursul nopții, care au răspândit peste 850 de tone de material antiderapant. Cel mai mult de lucru a fost în județele Arad și Timiș, a fost necesară intervenția a 63 de mașini în cele două județe, cu care s-au răspândit peste 300 de tone de material antiderapant. Pe autostrăzile A1, A6 și A11 au acționat 59 de utilaje de aseară până la ora 4.30.

Carosabilul este umed la această oră, ninge, dar nu sunt drumuri naționale închise.

A nins în cursul nopții, mai ales în județele Timiș și Arad, iar utilajele au fost prezente pe drumurile naționale; 63 de mașini în cele două județe, cu care s-au răspândit peste 300 de tone de material antiderapant. Pe autostrăzile #A1, #A6 și #A11 au acționat 59 de utilaje de aseară până la ora 4,30. S-a acționat și patrulat pe toată rețeaua de drumuri naționale din vest, pe teren fiind în total 170 de utilaje pe parcursul nopții, acestea răspândind peste 850 de tone de material antiderapant. Imagini de azi noapte de la CIC Pecica – autostrada A1, DN 69 Timișoara – Arad, DN 59C Jimbolia – Sânnicolau Mare și DN 7 Pecica – Nădlac.

Publicată de DRDP Timişoara pe Luni, 21 ianuarie 2019

sursa: tion.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.