Clădire confiscată de la un falsificator, transformată în centru de relaţii internaţionale

Primăria Lugoj a devenit proprietară pe clădirea din Piaţa Iosif Constantin Drăgan, nr. 6, care a aparţinut lui Petru Munteanu, lugojeanul care s-a declarat moştenitor al bogătaşului Tiberiu Egon Şandor şi a revendicat imobilele deţinute de acesta, în baza unui testament. Procurorii au dovedit însă că actul e fals, aşa că toate proprietăţile Şandor au intrat în proprietatea Primăriei, neexistând un alt moştenitor legal.

Primarul Francisc Boldea susţine că în clădirea din Piaţa Drăgan va funcţiona un centru de relaţii internaţionale, ca urmare a faptului că Lugojul este înfrăţit cu nouă oraşe, iar aici vor avea sediul asociaţiile de înfrăţire.

“Clădirea care este cuprinsă între fosta clădire a securităţii şi Cooperativa Munca are trei apartamente şi un spaţiu la parter. Vom face centru de Relaţii Internaţionale, pentru că suntem înfrăţiţi cu nouă oraşe şi avem răspândite aceste asociaţii. Proiectul pentru refacerea clădirii este aprobat şi vom începe curând lucrările”, a spus Francisc Boldea.

sursa: cetateanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *