Clanurile de romi continua rafuielile. Strada blocata si pazita de mascati dupa ce un microbuz a fost incendiat la Lugoj

 Dimineata agitata pe strada Nicolae Titulescu din Lugoj

Un microbuz a fost incendiat, iar politistii au blocat o strada dupa ce romii au promis sa se razbune. Pentru a calma spiritele, la Lugoj a ajuns si un echipaj al trupelor speciale ale politiei de la Timisoara. ”Ne-au amenintat de mai multe ori. Am depus plangeri la politie, dar vad ca nu s-a luat nicio masura. Ne-au cerut sute de mii de euro taxa de protectie si acum ne-au dat foc. Saptamana trecuta ne-au taiat rotile de la masina”, a declarat un rom.

 

 

Criminalistii au verificat alaturi de pompieri fiecare bucata a microbuzului incendiat si au ajuns la concluzia ca focul a fost pus intentionat. Politistii au strans mai multe informatii, ancheta fiind condusa, sub coordonarea unui procuror, chiar de seful Biroului Investigatii Criminale din cadrul Politiei Lugoj, comisarul Daniel Iovan. Oamenii legii au anuntat ca a fost constituit un dosar penal de distrugere urmand ca in baza datelor si a probelor adunate sa fie intocmit si un cerc de suspecti.

 

sursa: lugojinfo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *