Cleopatra Stratan, de nerecunoscut; are 15 ani și 1,80 m!

Cleopatra Stratan a rămas în memoria tuturor drept o fetiță care cântă superb. Acum, fetița care făcea furori când era mică cu piesa ,,Ghiță”, retrasă în ultimii de pe scenă s-a transformat acum într-o adevărată domnișoară.

  

În prezent, fiica lui Pavel Stratan are frumoasa vârstă de 15 ani și principala ei concentrare este școala, însă în timpul liber încă se mai ocupă de muzică.

,,Cel mai tânăr artist care a lansat un album solo, cel mai de succes copil, cel mai mare onorariu pentru o melodie. (…) Eu sunt la şcoală acum. Eu mă văd tot în muzică. Sunt clasa a IX-a. Sunt la şcoală în Chişinău. (…) Am 1,80 înălţime. Nu am iubit”, a spus Cleopatra Stratan, într-o înregistrare, potrivit wowbiz.ro.

Pavel Stratan a publicat pe pagina lui Facebook o imagine in care apare alaturi de frumoasa lui fiica, iar fanii au ramas pur si simplu fara cuvinte cand au vazut cat de mult a crescut Cleopatra.

In cele mai recente imagini de pe pagina de Facebook, fanii sunt tinuti la curent cu evenimentele la care participa Pavel Stratan, dar si Cleopatra, iar fanii ii marturisesc de fiecare data ca are o voce angelica.

Transformarea este atat de surprinzatoare, pentru unii, încât micuţa şi tatăl ei au fost protagoniştii unui episod de-a dreptul ilar.

“Odată, pe stradă, un fan a crezut ca e nevastă-mea. Eu i-am zis: Nu e sotia, e fiica mea, Cleopatra. Am ras copios de aceasta intamplare hazlie”, a povesit Pavel.

sursa: realitatea.net

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.