Colaj VIDEO cu gafele premierului Viorica Dăncilă, viral pe Facebook! :)

Un colaj video cu gafele premierului Viorica Dăncilă,  postat pe Facebook, a devenit viral.

Printre declarațiile premierului se află: ”s-a depășit ținta de deficit asumată” și ”adversarii PSD au pus la bătaie un discurs alarmist pentru a contesta acest program care vă spun foarte sincer nu a făcut bine României”.

În mai puțin de 24 de ore de la postarea pe Facebook, acest clip a înregistrat peste 5.400 de distribuiri și a adunat peste 260 0000 de vizualizări.

D(r)ăncilă, premierul cu fițuică

[distribuie] Incompetența condamnă România! O mostră memorabilă cu premierul D(r)ăncilă Vasilica Viorica, probabil „cel mai paralel” cu realitatea prim-ministru pe care l-a avut această țară. Partidul Naţional Liberal a convocat-o la o audiere în plenul Parlamentului în legătură cu situația economică la zi. Am fost curioși să vedem ce răspunsuri poate da o persoană care citește „Bună ziua” de pe foaie în deschiderea ședințelor de Guvern.Inițial, Liviu Dragnea i-a interzis să vină în Parlament. Apoi i-a dat voie să vorbească. Acum sigur îi pare rău că tot mai mulți români văd, cu ochii lor, dezastrul și batjocura acestei guvernări PSD-ALDE. #impostură

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe 4 Aprilie 2018

sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.