Coliziune între două tiruri pe DN 7, Arad-Deva

Accidentul a avut loc vineri dimineață, în jurul orei 6.00, pe DN 7 , într-o curbă deosebit de periculoasă, între localitățile Conop și Milova.

Unul dintre autotrenurile implicate în evenimentul rutier era încărcat cu tablă, celălalt transporta produse cosmetice. În urma impactului, unul dintre autovehicule a ieșit cu partea din față (cabina) în decor, în șanțul de pe marginea drumului, iar cu partea din spate a blocat un sens de mers. Chiar și la trei ore după accident, drumul era blocat pe sensul de mers Arad-Deva, circulându-se alternativ pe o singură bandă.

Se pare că evenimentul rutier s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul umed, într-o zonă faimoasă pentru numărul mare de accidente care au loc aici. Potrivit primelor informații, vinovat de producerea accidentului este un bărbat de 38 de ani, din Arad, care circula dinspre Deva spre Arad. Într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, acesta a pătruns cu semiremorca autotrenului pe sensul opus, acroșând un alt autotren condus regulamentar de un bărbat de 24 de ani din județul Bistrița Năsăud.

Din fericire, în urma coliziunii au rezultat doar pagube materiale.

sursa: aradon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *