Coloane de camioane la frontiera cu Ungaria, după ridicarea restricțiilor de trafic de Rusalii

Coloane de camioane care se întind pe mai mulți kilometri s-au format, marți dimineața, la punctele de frontieră cu Ungaria din vestul țării. Șoferii așteaptă până la 360 de minute pentru a li se verifica documentele.

Timpii de așteptare au crescut, marți dimineața, la frontierele cu Ungaria, pe sensul de ieșire din România, după ce în perioada 19 – 21 mai a fost restricționată circulația automarfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone pe teritoriul statului vecin, deoarece credincioșii catolici au sărbătorit Rusaliile.

Astfel, s-au format coloane de camioane care se întind pe mai mulți kilometri. La frontiera Vărșand sunt deschise două artere, iar timpii de așteptare au crescut la 360 de minute. Coloane de camioane pe sensul de ieșire din țară s-au format și la vama Nădlac II de pe autostradă, unde timpii de așteptare sunt de 240 de minute. Aici au fost deschise cinci artere pentru control, pe sensul de ieșire din țară.

Totodată, la vama Nădlac I, șoferii de camioane așteaptă 120 de minute, fiind deschise două artere de control pe sensul de ieșire din țară.

sursa: aradon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.