Comerciant clandestin de arme, retinut de politisti, in Timis

Percheziții, miercuri dimineață, în localitatea timișeană Ghilad. Polițiștii din Deta și Jebel au descins în locuința unui bărbat acuzat că ar fi deținut și comercializat ilegal arme neletale. Oamenii legii au identificat deja și unul dintre cumpărători.

Polițiștii timșieni aveau informații că bărbatul din Ghilad, un tânăr de 29 de ani, s-ar ocupa cu comerțul ilegal de arme. Au descins în locuința sa, unde au găsit două pistoale și o macetă, arme achiziționate ilegal din Franța.

„Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că un alt bărbat, de 48 de ani, din orașul Deta, ar fi achiziționat de la cel în cauză o armă. Astfel, în cursul aceleiași zile, polițiștii au efectuat verificări la domiciliul bărbatului de 48 de ani, de unde au ridicat în vederea continuării cercetărilor două arme și 1324 de alice, deținute ilegal. Pe numele celor doi au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și contrabandă calificată. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză”, transmit oamenii legii.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *