Concurs de barci trasnite, realizate din materiale reciclabile, pe Bega. Au inceput inscrierile

La Timișoara vor fi lansate la apă, și în acest an, bărci trăsnite, realizate din materiale reciclabile. Va avea loc o nouă ediție a competiției „Make it! Race it! Recycle it!”, pusă la cale de EcoStuff România. Încă mai aveți timp să vă înscrieți și să vă construiți ambarcațiunea.

Competiția „Make it! Race it! Recycle it!” va avea loc în 9 iunie, începând cu ora 9, la Timișoara, pe Bega. Poți să îți construiești o barcă împreună cu colegii și să o lansezi la apă, în competiție cu alte ambarcațiuni trăsnite. Au început înscrierile.

„Bătălia de pe Bega continuă! Anul acesta nu scapă nimeni! Construiește-ți ambarcațiunea folosind materiale reciclabile recuperate, adu-o pe malul Begăi, lanseaz-o la apă și vezi dacă plutește.

Make it! Race it! Recycle it! este o competiție sportivă neconvențională care se adresează în special companiilor, organizațiilor și instituțiilor. Învățăm să recuperăm materiale, să le reutilizăm și să protejam mediul cu zâmbetul pe buze”, transmit organizatorii competiției – EcoStuff România.

Detalii despre cum te poți înscrie și regulamentul concursului le găsești aici.

sursa: tion.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *