Concurs de mountain bike prin Munții Nădragului

Clubul Bănăţean de Turism Timisoara, prin Departamentul de ciclism „Timisiensis Bi­kers” organizează în data de 19 august, de la ora 11.30, cea de-a doua ediţie a competiţiei de mountain bike în zona lo­calităţii Nădrag . Înscrierile se pot face fie online, pe site-ul timisiensisbikers, fie la faţa locului în intervalul orar 8 – 11.30.

“Vorbim despre un concurs de tip Cross-Country al cărui traseu are o lungime de a­proximativ 32 km și o di­ferență de nivel de aproximativ 830 m. Traseul a fost marcat pe toată lungimea lui în vara anului 2015 de către e­chipa noastră. Startul și so­si­rea vor fi plasate în centrul lo­calității Nădrag, în fața Pri­mă­riei. Din cei 32 de km, opt sunt pe asfalt, restul fiind pe un drum forestier pietruit cu porțiuni de pământ, în zona mai înaltă a traseului. Rezultă un traseu care este în proporție de 75 la sută de off-road, situat într-o zonă împădurită cu un farmec aparte”, ne-a declarat Fancsali Boldiszar Bela, coordonator al Departamentului de ciclism “Timisiensis Bikers”.

Vârsta minimă pentru participarea la acest eveniment este de 18 ani. Nu se vor putea înscrie în concurs cei care nu au cască de protecţie, cameră de schimb şi un minim de scule pentru eventualele defecţiuni ce pot apărea. Numărul de concurs va fi ridicat de la organizatori şi va trebui montat la vedere, în partea din faţă a bicicletei.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *