Concurs de viteza pe traseu montan, la Surduc

Piloţii timişeni din campionatul judeţean de automobilism vor avea parte sâmbătă de o experienţă deosebită faţă de circuitele clasice unde concurează. Ei sunt aşteptaţi să participe la Campionatului Internațional de Viteză pe Traseu Montan 2017, concurs programat la Surduc, sâmbătă, 30 septembrie.

Evenimentul e organizat de ACR, prin Comisia de Automobilism și Karting Timiș, împreună cu primăria din localitate. Traseul e în lungime de 3,3 kilometri, cursa se va desfăşura pe DJ 681, între localitățile Surducul Mic și Fârdea. Startul se va da de la ora 10.01, atunci are loc manşa de recunoaştere.

Antrenamentele cronometrate sunt programate de la ora 11.01 , iar de la ora 12.00 debutează prima manșă de concurs, urmată de a doua, de la ora 13.00. La ora 14.00 va avea loc o defilare a maşinilor de concurs la Fârdea, iar la 14.15 o expoziţie a autoturismelor participante. Premierea participanţilor are loc la ora 15.00, cu festivitatea de premiere.

În ziua concursului, între orele 8.00 și 16.00, circulația va fi închisă pe DJ 681 A, între Surducul Mic și intrarea principală la lacul Surduc.

foto: arhiva

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *