Condamnat pentru trafic de droguri de mare risc depistat de politisti in Vama Cenad

Călătorie finalizată în pușcărie pentru un tânăr de 27 de ani, în Timiș. El a fost dus în spatele gratiilor după ce, la controlul de la frontieră, polițiștii au aflat că bărbatul era condamnat pentru trafic de droguri de mare risc.

Tânărul de 27 de ani s-a prezentat, luni seară, în Vama Cenad pentru efectuarea formalităților la frontieră. Era pasager într-un autoturism Fiat înmatriculat în Germania, iar polițiștii le-au cerut actele tuturor celor care călătoreau în mașină.

„Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române. Persoana în cauză era căutată în vederea executării unei pedepse cu închisoarea de 3 ani și patru luni, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei tânărului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *