Conducerea Politiei Recas; bataia de joc a politistilor din tara, dupa o decizie controversata

Gafă de proporții a celor din conducerea Poliției Orașului Recaș, județul Timiș. Aceștia au dat o dispoziție prin care i-au obligat pe angajații instituției să participe la ședința de bilanț ținută joi dimineață, în prezența adjunctului IPJ Timiș, Dan Stoicănescu. Actul oficial arată însă că cei din conducerea Poliției Orașului Recaș nu pot număra până la cinci, transformându-i astfel, pe Facebook, în bătaia de joc a polițiștilor din întreaga țară.

 

Ședința de bilanț a Poliției Orașului Recaș a fost programată pentru joi, 12 ianuarie, cu începere de la ora 8 dimineață.

Polițiștii care lucrează la Recaș au aflat, încă din 9 ianuarie, că prezența la întâlnire este obligatorie și că la discuții va participa și adjunctul IPJ Timiș, Dan Stoicănescu. Subcomisarul Dinu Liviu, împuternicit la comanda instituției din Recaș a dat atunci o dispoziție prin care își anunța subordonații despre bilanț, invitatul special și despre faptul că cei care nu vor fi prezenți vor fi cercetați disciplinar. Mai mult, subcomisarul Dinu Liviu și-a anunțat subordonații că luarea la cunoștință va fi făcută pe bază de semnătură, de fiecare angajat al Poliției Orașului Recaș.

O problemă de grădiniță l-a pus însă în dificultate pe cel care a semnat dispoziția. Număratul până la cinci. Astfel, conducerea polițiștilor din Recaș a devenit, pe Facebook, bătaia de joc a polițiștilor din întreaga țară.

Mare-i gradina MAI…si multi prosti care sunt selectati cu mare atentie pentru a fi pusi imputerniciti.Priviti la…

Posted by Sindicatul Politistilor din Romania "Diamantul" Oficial on 10 Ianuarie 2018

„Mare-i grădina MAI … și mulți proști care sunt selectați cu mare atenție pentru a fi puși împuterniciți. Priviți la nătărăul ăsta zelos împuternicit la Poliția Recaș din Timiș care, pentru că vine boierul de la județ, dă alarma la tot efectivul, fără să conteze că oamenii sunt în serviciu sau în timpul liber. E ca și cum îi dai unei maimuțe un AKM încărcat. Sau bagi un pedofil să conducă o grădiniță. Lasă că o să îl amenințăm și noi cu cercetarea disciplinară. Chiar mâine ne punem pe scris jalbe.

PS: Cum depistezi unul care e bun de împuternicit? E un test simplu, secretizat de minister, să nu afle și alte ministere și să ne facă concurență la numărul de idioți puși în funcții de conducere. Îl pui pe candidat să numere până la 5. Dacă numără 1,2,4,5 e omul potrivit la locul potrivit. Ca acest subcomisar Dinu Liviu”, au postat pe pagina oficială de Facebook reprezentanții Sindicatului Național al Polițiștilor din România „Diamantul”.

Comentariile celor care au citit postarea au fost pe măsură .

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.