Conflictul dintre PSD și Iohannis se mută în stradă. VIDEO împotriva președintelui României

PSD promovează la această oră pe paginile de Facebook ale partidului un videoclip în care îndeamnă oamenii să iasă sâmbătă în stradă, la mitingul ”împotriva abuzurilor” – țintele declarate oficial fiind DNA și președintele României.

Astfel, pe mai multe pagini de Facebook ale social democraților, precum PSD București, PSD Ilfov, PSD Prahova sau PSD Botoșani, a fost postat un clip care începe cu câteva imagini cu fostul procuror anticorupție Mircea Negulescu și următorul mesaj, care este încadrat de însemnele cu litere mari ale DNA:

”Au făcut din justiție un instrument politic și noi i-am lăsat. Ne-au ascultat și telefoanele și noi am acceptat.”

Mesajul PSD este următorul: ”Au amenințat guvernarea și noi am tăcut!”.

Clipul se încheie cu îndemnul Partidului Social Democrat de participare la miting:

Am tăcut destul. Acum vom vorbi și noi. Dacă-ți pasă, vino în stradă! Miting împotriva abuzurilor!”

? Vrem Prosperitate, NU Securitate! ?????? ⏩ La aproape 30 de ani de la Revoluție, românii ies din nou în stradă împotriva abuzurilor făcute chiar de instituțiile care ar trebui să-i apere! ↘ Sâmbătă, 9 iunie, de la ora 20:00, în București va avea loc cea mai mare manifestare de stradă din #România ultimelor decenii.#⃣ E MOMENTUL să protestăm împotriva represiunii îndreptate de atâta timp asupra noastră prin fabricare de dosare, martori mincinoși și probe măsluite. E TIMPUL să ne opunem structurilor de forță și luptei politice purtate cu instrumente judiciare.? Vino alături de noi pentru ca instrumentele statului să fie folosite pentru români, nu împotriva lor!? Vino pentru a spune NU abuzurilor în Justiție.

Publicată de PSD Bucuresti pe 5 Iunie 2018

sursa: stirileprotv.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.