Consulul onorific al Bulgariei în România, la spital, în urma unui accident rutier

Rusev Rosen, consulul onorific al Bulgariei în România, în vârstă de 32 de ani, a ajuns joi, la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni” din capitală, în urma unui accident rutier.

Accidentul rutier s-ar fi petrecut pe raza localității Adunații Copăceni, județul Giurgiu, din cauza neadaptării vitezei corespunzătoare într-o curbă. Acesta se îndrepta spre București, dinspre Giurgiu.

Consulul a fost testat cu aparutul etilotest, iar rezultaul a fost unul negativ.

Rusev Rosen a fost conștient și cooperant în urma accidentului, potrivit unor surse medicale.

 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă, a declarat că poliţiştii giurgiuveni au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă după ce consulul onorific al Bulgariei, în vârstă de 32 de ani, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina într-un şanţ de pe marginea drumului pe DN 5 Giurgiu-Bucureşti, în dreptul localităţii Adunaţii Copăceni.

Un cetăţean bulgar în vârstă de 32 de ani în timp ce se deplasa pe DN 5, dinspre Giurgiu spre Bucureşti, pe raza localităţii Adunaţii Copăceni, la kilometrul 52, nu a adaptat viteza de mers într-o curbă, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului”, a precizat Cristian Şuţă, potrivit Agerpres.

Şeful Poliţiei Rutiere Giurgiu, Marian Popescu, a spus că la sosirea echipajelor de poliţie bărbatul ieşise singur din maşină şi a fost testat cu alcooltestul, “rezultatul fiind zero”.

Bărbatul care s-a prezentat ca fiind consulul onorific al Bulgariei a spus că a ieşit pe picioare din maşină şi nu îşi explică cum a ajuns cu autoturismul în şanţ”, a precizat Marian Popescu.

Consulul onorific a reuşit să se autoevacueze din maşina pe care o conducea, cu numere de România, un Peugeot 207, şi avea “o escoriaţie la obrazul drept şi în zona ochiului”, a mai spus Popescu.

sursa: agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *