Contrabandisti de tigari si alcool depistati la Lugoj si Caransebes de jandarmii timisoreni

Acțiuni extinse ale lucrătorilor de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Timișoara. Oamenii de ordine au demarat controale în piețele din Lugoj și Caransebeș pentru a-i prinde pe cei care comercializează produse de contrabandă.

La controale, alături de jandarmi, au participat și inspectori de la Direcția Regională Vamală Timișoara. Aceștia au descins în piețele din Lugoj și Caransebeș acolo unde au depistat cinci persoane care comercializau alcool și țigări de contrabandă. „Jandarmii au stabilit identitatea persoanelor şi au luat măsura ridicării în vederea confiscării a 18 litri alcool şi 83 pachete cu ţigări, pe care le-au predat Direcţiei Regionale Vamale Timişoara pentru continuarea cercetărilor.

Pe timpul acţiunii, au mai fost depistate alte cinci persoane care comercializau pachete cu cafea pentru care nu au prezentat documente de provenienţă. Jandarmii au ridicat în vederea confiscării 38 kg de cafea şi au aplicat sancţiuni contravenţionale, valoarea totală a amenzilor fiind în cuantum de 2100 lei”, transmit jandarmii timișoreni.

sursa: tion.ro

foto: arhiva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *