Copiii de aur ai judo-ului lugojean

Judokanii lugojeni au fost încă o dată la înălțime.

În cadrul turneului Cupa Aradului, competiție cu participare internațională, aflată la a 15-a ediție, ce a avut loc sâmbătă, 16 septembrie, în sala de sport a Universității Aurel Vlaicu, din Arad, echipa feminină a Clubului Sportiv Școlar Lugoj a urcat pe prima treaptă a podiumului de premiere.

Delegația lugojeană, condusă de profesoara Cristina Toth, a cucerit 10 medalii, dintre care opt din aur.

Cele mai bune tehnici pe tatami le-au demonstrat la nivelul U13, Izabela Lupulescu, 29 kg, Selena Moisescu, 40 și 44 kg, Rebeka Mitar, 52 kg, Alexandru Lupulescu, 38 kg și la nivelul U15 Ana Maria Popovici, 40 kg și Mario Nicolcea, 50 kg, toți clasându-se pe prima treaptă a podiumului de premiere.

Argintul și bronzul au revenit sportivilor Crina Isabela Popovici, 40 kg și Octavian Penișoară, 38 kg. În clasamentul pe echipe, lugojencele au fost cele mai bune obținând cel mai mare număr de medalii.

“A fost o competiție foarte puternică, cu sportivi din afara țării. Noi cele mai disputate dueluri le-am avut cu judokanii din Slovacia. Sunt foarte mulțumită de rezultatele reușite de sportivii noștri, din toți cei care s-au deplsat doar unul nu a fost pe podium. Am dominat practic turneul la feminin, unde suntem într-o creștere de formă. Sper să continuăm în același ritm și la competițiile oficiale care vor debuta la sfârșitul acestei săptămâni”, a explicat antrenoarea Cristina Toth, de la CSȘ Lugoj.

La întrecerea rezervată grupelor de vârstă U13, U15, au participat aproximativ 150 de judokani din România, Polonia, Serbia, Slovacia, Ungaria.

În 28-30 sepetmbrie, CSȘ Lugoj va participa cu 13 sportivi la finala ne-waza, care va avea loc la Drobeta Turnu-Severin.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.