Copil bătut şi umilit de alţi minori. Agresorii au filmat întreaga scenă şi au postat imaginile pe Facebook

Violenţa în rândul copiilor este tot mai des întâlnită în România. De această dată, un băiat de 13 ani din Calafat, judeţul Dolj, a fost victima unui grup de minori. Întreaga scenă a fost filmată chiar de unul dintre agresori.

 Atenţie, urmează imagini cu un puternic impact emoţional!

Incidentul a avut loc la începutul săptămânii, la lăsarea serii. În imagini se vede cum băiatul este oprit pe stradă şi pus la zid de un grup de copii. Victima nu se cunoştea cu aceştia. Trei dintre băieţii din grup îl umilesc şi încep să îl lovească pe rând cu palmele. În tot acest timp, comentează şi se amuză. Apoi trec la lovituri cu pumnii şi cu picioarele.

Poliţiştii s-au autosesizat şi au început cercetările. Abia astăzi, familia băiatului a mers la poliţie şi a depus plângere. Se pare că frica i-a oprit să facă denunţul. Familia s-a mutat de curând în Calafat, din Petroşani.

Tot astăzi, cei trei agresori au fost identificaţi şi duşi la audieri. Au vârste cuprinse între 14 şi 16 ani. Potrivit legii, vor răspunde penal, dacă se dovedeşte că au avut discernământ când au comis fapta. Riscă între trei luni şi doi ani de închisoare sau amendă.

sursa: stiri.tvr.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.