Corpurile a doi români dispăruţi în Canalul Mânecii au fost găsite

Trupurile celor doi români dispăruţi în Canalul Mânecii în urmă cu aproximativ o săptămână, după ce ambarcaţiunea de pescuit pe care se aflau s-a scufundat, au fost găsite, anunţă poliţia britanică, citată de BBC. 

Mircea Ilie, în vârstă de 40 de ani, şi Irinel Popovici, de 41, făceau parte din echipajul format din patru persoane care se afla pe barcă în momentul accidentului. Singurul supravieţuitor al tragediei a fost un londonez de 45 de ani care a fost găsit la cinci ore după ce vasul s-a scufundat. Un alt român, Traian Dumitrache, de 50 de ani, a fost declarat mort chiar în dimineaţa respectivă.

Cei doi români au fost găsiţi la aproximativ patru kilometri distanţă de portul Shoreham în această dimineaţă. Un pescar a alertat paza de coastă după ce a zărit în apă unul dintre trupuri. Ulterior, a fost trimisă în larg o barcă de salvare, iar echipajele s-au întors şi cu cel de-al doilea cadavru.

Barca de pescuit pe care se aflau românii a plecat din portul britanic în noaptea de 5 spre 6 august şi s-a scufundat după ciocnirea cu o ambarcaţiune de mari dimensiuni.

sursa: gandul.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.