Cosmin Gruiescu, vicecampion de sală la arc tradițional

Clubul lugojean de tir cu arcul “Archery” și-a trecut în palmares o nouă performanță națională, stabilită într-o finală de sală. Reușita aparține doctorului stomatolog Cosmin Gruiescu (42 de ani), președintele clubului, care s-a clasat pe locul al doilea în etapa a treia și finala organizată în sala sporturilor din Zărnești (lângă Brașov), sâmbătă, 3 februarie și duminică, 4 februarie, de către Federația Română de Arc Tradițional (a doua federație din țară înființată în 1998).

Gruiescu a participat la categoria arc compus, nivelul seniori (19-50 de ani), unde au concurat pentru locurile de pe podium 17 trăgători. Tot la arc compus a reprezentat municipiul de pe Timiș și Cristian Kelemen (36 ani), care s-a clasat pe locul șase.

“A fost o competiție organizată în sistem de tragere european. Sâmbătă s-a tras pe distanță variabilă între 6 și 27 de metri, iar duminică la distanță fixă de 18 metri. Consider că a fost a acțiune reușită pentru noi, cei de la Lugoj, iar rezultatele sunt mulțumitoare. La concurs au fost prezenți peste 120 de sportivi între 6 și 57 de ani”, a precizat Cosmin Gruiescu.

Acesta a fost cooptat în lotul de 22 de persoane care va reprezenta România la Campionatul European de arc tradițional, ce este programat pentru 15-18 februarie la Budapesta.  Obiectivul este clasarea pe unul din primele zece locuri.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *