Cozi kilometrice la punctul de trecere a frontierei Nădlac-Arad

Aglomerație în cel mai mare punct rutier de trecere a frontierei din România.

Timpii oficiali indicați de aplicația poliției de frontieră sunt de 3 ore (180 de minute), dar șoferii de camioane se plâng, că așteaptă chiar mai mult pentru a ieși din țară. Coada de camioane se întinde pe cca 8 km, acestea fiind parcate pe banda de urgenţă.

Poliția patrulează în zonă pentru a evita apariția blocajelor sau accidentelor.

În vestul țării, timpi mari de așteptare mai sunt la Petea, în Satu Mare, 150 de minute. În toate celelalte puncte de trecre a frontierei de vest, timpii de așteptare pentru camioane de 10 minute, iar la Borș se așteaptă 20 de minute.

Pentru camioan, pe teritoriul Ungariei se menţin şi restricţiile de trafic pentru sfârşitul de săptămână, începând de sîmbătă, 03.11.2018 ora 23.00 (ora României) până duminică 04.11.2018, ora 23.00 (ora României).

Din aceste motive, poliţiştii de frontieră recomandă să se folosească şi toate puncte de trecere a graniţei. Pentru a veni în sprijinul participanţilor la trafic, Poliţia de Frontieră Română a dezvoltat o aplicaţie on-line, disponibilă pe pagina de internet politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei.

sursa: Realitatea de Arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.