Crima din Orient Express – din 24 noiembrie

În cel mai nemuritor film polițist, CRIMA DIN ORIENT EXPRESS îl urmărim pe celebrul detectiv Hercule Poirot (KENNETH BRANAGH) în încercarea de a rezolva ceea ce avea să devină una dintre cele mai celebre crime din istorie.

După uciderea șocantă a unui afacerist înstărit în luxosul tren european care se ȋşi croişte drum spre vestul continentului în toiul iernii, detectivul particular Poirot trebuie să facă uz de toate instrumentele de care dispune în meseria lui pentru a descoperi cine dintre călătorii eclectici din tren este asasinul, înainte ca el sau ea să lovească din nou.

Publicat în 1934, romanul Agathei Christie, Crima din Orient Express este considerat drept una dintre cele mai ingenioase povestiri inventate vreodată. La mai bine de 80 de ani de la publicarea sa, romanul Agathei Christie continuă să fie apreciat de noi generații de cititori. Superba relatare a lui Kenneth Branagh a acestui mister plin de suspans cu ansamblul aclamat de efecte vizuale ce-ți taie respirația, invită spectatorii la cea mai palpitantă călătorie cu trenul din viața lor.

 

sursa: cinemap.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.